Unpacked event Samsung Galaxy S6 livestream

galaxy-s6-teaser

Het eerste Unpacked evenement van 2015 zal aanstaande zondag plaatsvinden. Hier zal onder anderen de Galaxy S6 aangekondigd worden. Het is, net als vorig jaar, mogelijk om deze aankondiging live te volgen door middel van een livestream.

Als je dus niks wilt volgen van de Galaxy S6, moet je de video die hieronder staat op zondag 1 maart om 18:30 aanzetten.

Samsung Galaxy S6 verwachtingen

De allereerste geruchten die in de rondte gingen over de Galaxy S6, gingen over ‘Project Zero’. Samsung zou het ontwerp voor de Galaxy S6 helemaal vanaf het begin opstarten, en metaal en glas verwerken in plaats van plastic. Hierdoor zou de smartphone een meer premium uitstraling en gevoel moeten geven. Verder zal nu ook de Galaxy S een scherm krijgen met een QHD resolutie, en komt er een versie met dubbele gebogen schermen.

Als processor wordt er de octa-core Exynos 7420 verwacht, met 3 GB RAM, 32 GB interne opslag, 20 megapixel camera achter, 5 megapixel camera voor en een 5,1 inch scherm. De prijs voor de Galaxy S6 zou beginnen bij 699 euro en voor de Galaxy S Edge zou je 100 euro extra moeten neerleggen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x