Oordopjes Samsung Galaxy S6 foto gepubliceerd

oordopjes-galaxy-s6-foto

De oordopjes die Samsung mee zal leveren bij de Galaxy S6 lijken bekend te zijn. Op een Vietnamese website is deze foto gepubliceerd, en de afbeelding is bevestigd door Sammobile. Wat meteen op zal vallen, is dat de oordopjes verdacht veel lijken op die van Apple, inclusief het uitsteeksel dat toch wel kenmerkend is voor de nieuwe Apple oordopjes.

In de oordopjes zijn twee gaatjes te vinden waar de muziek uit moet komen. Één van de gaten zorgt ervoor dat de muziek direct in het oor terechtkomt, terwijl de andere (de kleinste) vooral voor de bastonen zal zorgen. De theorie zegt dat je hierdoor de geluidsverdeling beter is, en dus de kwaliteit van het geluid. Ook heeft het een voordeel dat het zuiver muziek laat horen, net als bij in-ear oordopjes, maar dat ze niet helemaal je oor in gaan.

Op de kabel van de oordopjes zijn knopjes te vinden om het geluid harder of zachter te zetten, en om te kunnen telefoneren. Wat goed te zien is, is dat de draad plat is gemaakt, en niet rond is zoals de meeste dat wel zijn. Of het hier overigens om oortjes van Sennheiser gaat is niet bekend, dit was een gerucht die een tijdje geleden de lucht in werd gegooid, maar daar is niks meer bekend over geworden.

Zondag aanstaande (1 maart) zal Samsung de Galaxy S6 op een Unpacked evenement aankondigen in Barcelona. Hier zal alles duidelijk worden over de nieuwe Galaxy S6, en wellicht ook over deze oordopjes.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x