T-Mobile publiceert afbeelding Galaxy S Edge

samsung-galaxy-s6-edge-t-mobile

De Amerikaanse tak van T-Mobile heeft op hun website een afbeelding geplaatst die verwijst naar ‘The Next Big Thing’ van Samsung, met als titel ‘Six Appeal’, waar we Six dan natuurlijk zien als de zesde generatie Galaxy S smartphone en dus de Galaxy S6 en de Galaxy S Edge (Galaxy S6 Edge). Op deze afbeelding is een smartphone gezien met een rand dat over het scherm heen gaat, en daarom zou dit de Galaxy S Edge zijn.

Op de afbeelding is duidelijk te zien dat in ieder geval een kant van het scherm gekromd is, net zoals bij de Galaxy Note Edge. Wat de Galaxy S Edge nog net iets unieker zou moeten maken, is dat ook aan de andere kant het scherm over de rand heen gaat. Verder lijkt het erop dat we een metalen behuizing zien, iets wat ook al eerder terugkwam in een teaser van Samsung. Het lijkt er ook op dat de homeknop van de telefoon iets breder gemaakt is, dit zou overeenkomen met geruchten dat er een verbeterde vingerafdrukscanner komt.

Zondag aanstaande (1 maart) is het zover, dan zal Samsung tijdens het Unpacked evenement in Barcelona de Galaxy S Edge en de Galaxy S6 aan gaan kondigen. Wanneer je beide telefoons kan kopen, is nog niet helemaal bekend. Er gaan geruchten dat dit al voor het einde van maart gebeurt, maar tijdens het evenement zullen we hier ongetwijfeld meer over horen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x