Specificaties HTC One M9 lijken bekend

HTCOneM9specs

Veel is al gezegd en geschreven over de HTC One M9, die op 1 maart verwacht wordt. Zo zou HTC wél kiezen voor de Snapdragon 810 processor, zou HTC de rest volgen en voor een normale megapixel camera gaan en krijgen de BoomSound speakers een nieuw uiterlijk. De smartphone leaker @upleaks heeft nu ook een lijst gepubliceerd met de HTC One M9 specificaties. In het verleden bleken deze tips al geloofwaardig te zijn, dus waarom nu niet.

Volgens @upleaks gaat HTC inderdaad kiezen voor de 64-bit Snapdragon 810 processor, geklokt op 2,0 GHz, met 3 GB RAM. Qua scherm zou HTC kiezen voor een 5 inch scherm met een Full HD resolutie. Vergeleken met de HTC One M8 lijkt er dus niet heel veel te veranderen aan het scherm. Wellicht dat HTC ervoor kiest om de bezels dunner te maken, waardoor de HTC One M9 kleiner wordt en daardoor makkelijker in de hand past.

Ook zal HTC haar zwakste punt aan gaan pakken: de camera. HTC zou met een 20,7 megapixel camera met een dual LED flitser aan de achterkant komen, en een 4 Ultrapixel camera aan de voorkant. HTC geeft de hoop op de Ultrapixel camera dus nog niet helemaal op, maar verplaatst hem wel naar de voorkant van het toestel. Door de batterijcapaciteit van 2840 mAh en het Full HD scherm, zal de batterij naar verwachting erg lang mee gaan. Daarnaast heb je bij de HTC One M9 de keuze uit 32 of 64 GB opslag en is die uitgerust met Android 5.0 Lollipop en Sense 7.0.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x