‘Supportpagina Galaxy S6 en Galaxy S Edge verschijnt’

samsung-galaxy-s6-edge-support-pagina

Op 1 maart zal Samsung naar verwachting de nieuwe vlaggenschepen aan gaan kondigen, de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S Edge. Deze smartphones zullen qua specificaties erg overeenkomen, maar de Galaxy S Edge zal een krom beeld hebben, die om beide kanten van het toestel heen gerold is. Vandaag zijn de verwachte modelnummers van deze smartphones nog eens bevestigd.

Op de Finse en Zweedse website van Samsung zijn supportpagina’s voor respetievelijk de SM-G920 (Galaxy S6) en de SM-G925 (Galaxy S Edge) te vinden. Overigens heeft de Zweedse website de pagina ondertussen offline gehaald.

Op deze pagina’s is verder niet heel erg veel interessants te vinden, enkel een bevestiging van nieuwe smartphones met een modelnummer. We denken echter al wel een hoop te weten over de toestellen.

Zo wordt er een 5 inch Super AMOLED scherm verwacht met een QHD resolutie, 3 GB RAM, een Exynos 7420 processor, en een 16 megapixel camera op de achterkant. Ook zal TouchWiz weer een update krijgen, waaronder minder applicaties van Samsung zelf waardoor je meer overzicht zou moeten krijgen.

Samsung heeft op 1 maart, een dag voor het MWC in Barcelona, een evenement ingepland. Hier wordt zowel de Galaxy S6 als ook de Galaxy S Edge verwacht. Of de Galaxy S Edge ook in beperkte oplaag komt, net als de Galaxy Note Edge, is nog onbekend. De prijs van de Galaxy S6 zou beginnen bij 749 euro, voor de Edge variant mag je 100 euro extra rekenen.

(via)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x