‘Galaxy S6 kost 749 euro en verkrijgbaar in vier kleuren’

kleuren-samsung-galaxy-s6

Veel is er al gezegd en geschreven over de Galaxy S6. Wat we echter nog weinig gehoord hebben, is de Samsung Galaxy S6 prijs en de kleuren waarin het toestel op de markt komt. Bij de introductie is de verwachte instapprijs 749 euro en is in vier verschillende kleuren te koop: beige, wit, blauw en groen (de kleuren die je in de afbeelding kan zien).

Galaxy S6 prijs

Volgens AndroidPit komt het instapmodel van de Galaxy S6 met 32 GB geheugen en kost 749 euro. Voor de 64 GB en 128 GB versie betaal je respectievelijk 849 en 949 euro. De Galaxy S Edge is voor alle uitvoeringen 100 euro duurder.

Het opslaggeheugen zou hierbij dan ook bevestigd zijn. Verdere specificaties van de Galaxy S6 zijn naar verwachting een 5 inch QHD scherm, Exynos 7420 processor,3/4 GB RAM en een 20 megapixel camera op de achterkant.

Galaxy S6 kleuren

Een andere website, Sammobile, weet te melden dat ze de kleuren van de Samsung Galaxy S6 weten. Deze kleuren zouden beige, wit, donkerblauw en zeegroen zijn. Deze kleuren zien er allemaal een rustiger uit dan de kleuren waarin de Galaxy S5 uitkwam. Waarschijnlijk zal de beige kleur worden geïntroduceerd als de Galaxy S6 met de kleur goud. Opvallend is de groene kleur, Samsung heeft namelijk nog nooit een smartphone uitgebracht in deze kleur.

(bron1), (bron2)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x