De nieuwe HTC One M9: is dit hem?

HTC-One-M9-zijkant-foto

HTC zal op het MWC in Barcelona op 1 maart naar verwachtingen de HTC One M9 aankondigen. Veel is al bekend over de smartphone, zo ook dat de camera groter lijkt te worden dan bij zijn voorgangers. Vandaag zijn er weer nieuwe foto’s van de One M9 opgedoken die laten zien dat de knoppen zich aan de rechterkant bevinden, wat anders is ten opzichte van de HTC One M8 en de HTC One (M7).

Verder lijkt het toestel eigenlijk wel precies op wat we al eerder van HTC gezien hebben, wat overigens natuurlijk helemaal niet zo slecht hoeft te zijn. Wel lijkt het er ook op dat de bezels wat dunner zijn geworden, waardoor de smartphone wat slanker zal zijn.

Volgens de bron zou de HTC One M9 uitgerust worden met een octa-core processor, waarschijnlijk de Snapdragon 810, samen met 3 GB RAM. Verder wordt er een 20 megapixel camera met optische beeldstabilisatie verwacht, maar daar kan de bron niks van bevestigen.

Of deze foto’s de ‘real deal’ zijn, is lastig te vertellen. Duidelijk is wel dat de One M9 veel zal gaan lijken op zijn voorgangers, en dat deze foto je dus ook een goede impressie kan geven hoe de nieuwe HTC telefoon er uit gaat zien.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x