Whatsappen nu mogelijk via je PC

whatsapp

Whatsapp heeft de overstap naar de computer gemaakt. Dit maakte Whatsapp CEO Jan Koum vandaag op zijn Facebook pagina bekend. Vanaf vandaag kan je daardoor Whatsapp berichten versturen via je browser.

Deze applicatie kan je hier downloaden op https://web.whatsapp.com/. Hierna moet je je smartphone aan je pc koppelen, en dan zou je Whatsapp via de computer moeten kunnen gebruiken. Je smartphone moet hiervoor wel in verbinding staan met het internet, de berichten worden immers nog steeds via je smartphone verzonden.

Tot op heden is het alleen mogelijk om de applicatie te downloaden via de Google Chrome browser en werkt enkel voor smartphones met als besturingssysteem Android, Windows, en Blackberry. Bij Apple is dit niet mogelijk, aangezien Apple iOS afgesloten heeft voor zo’n verbinding.

Zo gebruik je Whatsapp op je pc

Om gebruik te kunnen maken van Whatsapp via je pc heb je de laatste versie van Whatsapp nodig (die eindigt op .498). Als je naar de website (https://web.whatsapp.com/) gaat, zal je een QR-code tegenkomen, die kan je scannen met de nieuwste versie van Whatsapp.

whatsapp-web

Als je de QR-code scant, dan ben je meteen ingelogd op Whatsapp Web. Deze wordt gesynchroniseerd met je smartphone, waardoor je alle gesprekken en berichten kan zien in de webversie. Ook is het mogelijk om foto’s via de webcam van je pc te sturen via de webversie

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x