Verander de beheerder in Whatsapp-groepsgesprekken

Whatsapp

Bij de populaire berichten app Whatsapp is het mogelijk om groepsgesprekken te beginnen. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld je vrienden, familie of een gesprek speciaal voor een evenement waar kennissen komen. Bij zo’n groepsgesprek is er altijd een beheerder, maar is het mogelijk om die te veranderen, en hoe verander je dat?

De eerste beheerder van het groepsgesprek zal de persoon zijn die de groep aangemaakt heeft. Bij het lijstje met personen dat in de groep zit, kan je ook altijd zien wie de beheerder van het gesprek is. De beheerder van de Whatsapp groep heb je ook nodig om die te veranderen. Het veranderen van beheerder van een Whatsapp groepsgesprek gaat zo:

1. Ga naar de instellingen van het desbetreffende Whatsapp groepsgesprek, en ga naar de groepsinformatie.

2. Bij de groepsinformatie vind je alle personen die in het gesprek zitten. Deze personen kunnen dus de nieuwe beheerder worden, en je kan ze enkel een beheerder maken als jij er zelf één bent.

3. Om een persoon beheerder te maken van het Whatsapp groepsgesprek, moet je op dat contact drukken (ingedrukt houden). Hier verschijnt dan een klein menu waarin je de mogelijkheid hebt om die persoon een bericht te sturen, te bellen etc. Hier staat ook om die persoon beheerder te maken van het Whatsapp groepsgesprek.

4. Met die drie stappen heb je dus meerdere beheerders. Als je zelf geen beheerder kan zijn, moet je uit het gesprek stappen. Als je dan weer uitgenodigd wordt binnen het gesprek, ben je geen beheerder meer. Je kan overigens ook uit het gesprek stappen zonder dat je een nieuwe beheerder benoemt hebt. Dan benoemt Whatsapp zelf een nieuwe beheerder.

Zo simpel is het dus eigenlijk, zo kan je snel een beheerder in een Whatsapp groepsgesprek veranderen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x