KPN verhoogt databundels voor bestaande en nieuwe klanten

Vanaf 2 februari is het mogelijk om bij KPN grotere databundels af te sluiten in je abonnement. Hierdoor kan je maximaal 20 GB afnemen, en krijgen ook bestaande klanten kosteloos meer MB’s.

In bijna alle gevallen geldt er een kosteloze verdubbelig van databundels voor bestaande klanten. KPN klanten die 2000 MB afnemen bij KPN zijn de uitzondering, zij gaan omhoog naar 5000 MB. Hierdoor zal een klant maximaal 5 GB aan extra verbruik boven zijn huidige abonnement krijgen, ter ingang van 2 februari.

Vanaf volgende maand introduceert KPN daarnaast ook drie nieuwe abonnement soorten: Basis, Vooral Internet en Zorgeloos. Bij deze bundels kan je als klant kiezen uit drie verschillende soorten smartphone-types: basis, standaard of luxe. Je kan er ook voor kiezen om geen smartphone te kopen, een sim only abonnement dus. Deze categorie├źn komen voort uit een nieuwe regeling dat providers de kosten van een smartphone bij een contract moeten laten zien.

KPN-bundels

Alle abonnementen van KPN beschikken over de 4G-verbinding van KPN. Volgens KPN is de gemiddelde snelheid over dit netwerk zo’n 20 Mb/s.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x