HTC One M9 prototype: grote camera op de achterkant

HTC-One-M9-prototype

Het lijkt duidelijk te zijn dat HTC afziet van een Ultrapixel camera, zoals we gister ook al hoorden. HTC zou er voor kiezen om de HTC One M9 uit te rusten met een 20 megapixel camera. Het was echter nog onduidelijk of HTC de Duo Camera van de HTC One M8 zou gaan gebruiken, maar ook dat lijkt nu verleden tijd te zijn.

Uit afbeeldingen die van de HTC One M9 zouden moeten zijn, blijkt dat het blijft bij één enkele camera op de achterkant. Echter, de camera ziet er ontzettend groot uit, en zou het zomaar kunnen zijn dat de Duo Camera daarin verstopt is.

Naast dat we gister ook al kregen te horen dat de resolutie van deze camera naar de 20 megapixel gaat, werd er ook verteld dat het design erg veel weg zou hebben van de vorige versies van de HTC One. Dat komt in deze afbeelding ook duidelijk naar voren. De design elementen van de smartphone is eigenlijk onveranderd gebleven sinds de eerste One, wat op zich niet verkeerd is. Ook zouden de kleuren (goud, grijs en zilver) hetzelfde blijven voor de nieuwe HTC smartphone.

De verdere specificaties van de HTC One M9 veranderen gelukkig ook mee. HTC lijkt te kiezen voor een QHD scherm en de nieuwe Snapdragon 810 processor van Qualcomm. Daarnaast zou HTC de BoomSounds speakers voorzien van speakers van Dolby, als opvolger van de vertrokken Beats. Daarnaast zou het gloednieuwe Sense 7.0 Android 5.0 Lollipop een eigen smaakje meegeven, wat kenmerkend zal zijn voor HTC. De One M9 wordt tijdens het MWC in maart verwacht, nog even afwachten dus.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x