‘Xiaomi komt met twee nieuwe smartphones’

xiaomi-nieuw-vlaggenschip

Xiaomi, het snel opkomende smartphone merk uit China, lijkt op 15 januari (morgen) twee nieuwe smartphones te gaan introduceren. Eerder werd al bekend gemaakt door Xiaomi zelf, dat op 15 januari een nieuw toestel op de markt komt, maar nu lijkt het er dus op dat het er twee zullen worden. In een tweet hintten ze namelijk naar ‘twee is beter dan 1’, wat dus zal betekenen dat er twee Xiaomi smartphones komen. Het is lastig om precies te zeggen over welke smartphones het gaat, al liggen de Mi5 en de Redmi Note 2 erg voor de hand.

Deze twee smartphones zijn namelijk al eens eerder in het nieuws geweest, en er wordt ondertussen ook al redelijk veel over de twee gespeculeerd. Daardoor is de volgende tweet alleen nog maar opvallender. Daar gaat het namelijk over een Xiaomi Mi5 Plus. Xiaomi wordt al vaak de Apple van China genoemd, en met deze naamgeving lijken ze die nog meer waar te maken. Maar wat opvallend hieraan is, is dat Xiaomi de nieuwe smartphone echt niet een Mi5 Plus gaan noemen als er nog geen Mi5 is. Dit zou dus betekenen dat de twee nieuwe telefoons de Mi5 en de Mi5 Plus worden.

Dan zou er dus toch nog geen ruimte zijn voor de Redmi Note 2, hoewel die wel veelvuldig in het nieuws geweest is. Misschien komt er binnenkort dan nog wel een nieuwe datum voor de Redmi telefoon, het lijkt immers wel gepast om de Mi5 en de Mi5 Plus samen aan te kondigen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x