‘Sony Xperia Z4 komt met Full HD en QHD versie’

Sony-Xperia-Z4-afbeelding

Op de CES beurs in Las Vegas hoeven we niet meer de Sony Xperia Z4 of de Samsung Galaxy S6 te verwachten. Er gingen geruchten dat die toestellen aangekondigd zouden worden, maar waarschijnlijk worden ze enkel getoond aan een select groepje mensen (denk aan de grootste telecom bedrijven). Hierdoor ontstaan er wel weer meer geruchten over de smartphones, zo nu over de Xperia Z4.

Volgens deze geruchten komt de Sony Xperia Z4 in twee verschillende versies, met een Full HD scherm en een QHD scherm om precies te zijn. De versie met de QHD resolutie (1440 x 2560 pixels) zou beschikbaar worden voor de meeste markten, terwijl de Full HD variant in een enkel aantal landen verkocht zou worden. Dit lijkt eigenlijk best vreemd te klinken, waarom zouden consumenten uit andere landen immers genoegen nemen met een lagere resolutie? Waarschijnlijk zal het dan te maken hebben met distributie problemen of dat Sony te weinig QHD schermen kan produceren.

Verder zou de waterdichtheid van het toestel verbeterd zijn zodat je geen klepjes dicht te doen. Ook wordt het metalen design wat opgefrist en is de smartphone uiteraard in verschillende kleuren te verwachten.

Nu het dus erop lijkt dat het CES te vroeg is voor de Xperia Z4, kunnen we uit gaan kijken naar het MWC in Barcelona, over 2 maanden. Hier zullen naar verwachting een aantal nieuwe vlaggenschepen aangekondigd worden (Samsung, Sony, HTC, LG?).

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x