‘Sony Xperia Z4 krijgt een 5,2 inch Full HD scherm’

Sony-Xperia-Z4-presentatie

De verwachte aankondigingsdatum van de Sony Xperia Z4 komt steeds dichterbij, en daarom stapelen de geruchten zich op. Vandaag een gerucht dat een ander gerucht toch wel erg tegenspreekt.

Volgens een gerucht van twee weken terug, zou de Xperia Z4 namelijk een 5,4 inch QHD scherm krijgen, of zelfs een 5,5 inch scherm. PhoneArena heeft via anonieme bronnen anders gehoord. Volgens deze bronnen zouden zij de beschikking gehad hebben over de interne presentatie van Sony over de Xperia Z4. Hierin zou de Xperia Z4 een 5,2 inch Full HD scherm hebben. Als je goed naar de presentatie kijkt, dan zal je opmerken dat het woord batterij verkeerd gespeld is. Volgens de bron zou dit kunnen liggen aan het feit dat het lastig is voor mensen die Engels niet als moedertaal hebben, dit altijd goed te spellen. Daar hebben ze natuurlijk een punt, al zou het natuurlijk ook een foutieve presentatie kunnen zijn, neem dit daarom met een korreltje zout.

Waarschijnlijk komt de Sony Xperia Z4 verder met een Snapdragon 805 processor, 3 GB RAM en een nieuwe 21 megapixel camera. De verwachting is dat we de Sony Xperia Z4 al over een maand kunnen verwachten tijdens de CES in Las Vegas.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x