Afbeelding HTC One M9 voorkant verschijnt: dunne randen

HTC-One-M9-front-panel

Er zijn afbeeldingen verschenen van wat schijnt de HTC One M9 te zijn. Als deze afbeelding legitiem is, dan krijgt het vlaggenschip van HTC waarschijnlijk erg dunne bezels. Waarschijnlijk krijgt ook de volgende generatie smartphones van HTC BoomSound stereo speakers mee, en zal de rand dus nog groter worden dan je op de foto kan zien, maar dan nog zouden de randen niet zo groot moeten worden als bijvoorbeeld bij de HTC One M8.

De bron van de afbeelding zegt verder nog te weten dat het scherm een 5,2 inch formaat heeft. Dit is kleiner dan de eerder genoemde 5,5 inch. Wat het qua resolutie wordt, werd er niet bij verteld. Maar de verwachting is toch wel dat ook HTC nu voor een QHD resolutie zal kiezen, en dat dat de komende jaren meer de standaard zal gaan worden. Verder zou de Snapdragon 805 processor de smartphone voor rekenkracht moeten voorzien en zou HTC besluiten om af te zien van het UltraPixel idee voor de camera, en er een camera inzetten die vergelijkbaar is met de concurrentie. Denk dan aan een camera van tussen de 13 en 16 megapixels.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x