Samsung Galaxy S6 (SM-G925F) verschijnt in benchmark

Samsung-Galaxy-S6-AnTuTu-01

De Samsung Galaxy S6 zal in het eerste kwartaal van 2015 aangekondigd worden als opvolger van de Galaxy S5. Hoewel het nog minimaal 3 maanden zal duren voordat Samsung de Galaxy S6 aan zal kondigen, zijn ze binnen het bedrijf natuurlijk al wel lang bezig met de smartphone. Van zo’n testmodel is een AnTuTu benchmark verschenen die de meeste specificaties al laat zien, en ons dus een goede indruk geeft van wat we kunnen verwachten.

De AnTuTu benchmark is aan het licht gekomen door het modelnummer. Sinds een tijdje verwachten we dat de Galaxy S6 het modelnummer SM-G925 meekrijgt.

Als de specificaties van de benchmark kloppen, dan kunnen we de Samsung Galaxy S6 tot de phablet markt gaan rekenen (of die lijn moet weer opgeschoven worden). De Galaxy S6 zou namelijk een 5,5 inch QHD scherm krijgen. Laten we dan hopen dat Samsung de bezel ontzettend klein weet te houden zodat het toestel niet te groot gaat worden. LG heeft met de LG G3 dit mooi gedaan. Verder kunnen we een 20 megapixel camera achter en een 5 megapixel camera voor verwachten, een 64-bit octa-core Exynos 7420 processor met 3 GB RAM en 32 GB interne opslag. Uiteraard draait er Android Lollipop op de Galaxy S6.

Eerder leerden we ook al dat Samsung het design aan gaat pakken. Qua design elementen kunnen we waarschijnlijk iets verwachten van de Galaxy Alpha, Galaxy A-serie en de Galaxy Note 4. Het lijkt in ieder geval duidelijk te zijn dat Samsung besluit om meer metaal te gaan gebruiken in de behuizing van de telefoons. Wellicht kunnen we ook een Samsung Galaxy S6 Edge verwachten, net als we ook de Galaxy Note Edge hebben.

De Galaxy S5 werd aangekondigd in februari en kon gekocht worden in april. Zo’n zelfde patroon kunnen we ook voor de Galaxy S6 verwachten voor in 2015.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x