Samsung Galaxy A7 is Samsung’s dunste smartphone ooit

Galaxy-A7-dunste-samsung

Samsung moet zelf nog wel officieel de Samsung Galaxy A7 aankondigen, maar we weten nu eigenlijk alles wat er te weten valt over deze nieuwe telefoon. De Galaxy A7 is namelijk door het Chinese TENAA goedgekeurd voor de verkoop.

De Galaxy A7 is de volgende in de nieuwe Galaxy A-serie van Samsung. Na de Samsung Galaxy Alpha, de Galaxy A3 en de Galaxy A5 is de Galaxy A7 het hoogste nummer, en de smartphone met de beste specificaties (op de Alpha na). Uit de documenten van de TENAA blijkt dat het toestel ontzettend dun zal worden: 6,3 millimeter. Hierdoor is het de dunste smartphone van Samsung ooit.

Verder zal de Galaxy A7 een 64-bit octa-core Snapdragon 615 processor krijgen, geklokt op 1,5 GHz. Daarnaast heeft de Galaxy A7 een 13 megapixel camera achterop, 5 megapixel camera voorop, 2 GB RAM, 16 GB interne opslag, Android 4.4.4 KitKat en 4G connectie.

Nu de Galaxy A7 dus door de TENAA goedgekeurd is, zal het niet lang meer duren voordat Samsung zelf de smartphone aankondigt. Dan zal ook bekend worden waar hij te koop zal zijn, wanneer en wat die precies mag gaan kosten.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x