HTC One M9 gerucht voorziet grote veranderingen

Het zal nog een maand of 3 á 4 duren voordat we de HTC One M9 (of hoe HTC hem uiteindelijk gaat noemen) officieel krijgen te zien, en helaas hebben we nog geen gelekte afbeelding van deze smartphone. Wel worden de specificaties steeds meer genoemd, en die beginnen steeds meer overeen te komen.

Zo zou de HTC One M9 tot de categorie phablet gaan behoren door het 5,5 inch scherm. Dit scherm zou een QHD resolutie krijgen (2560 x 1440 pixels) met een grote 3500 mAh batterij om de pixels van elektriciteit te voorzien. Verdere specificaties zijn ook niet mis: met 3 GB RAM, een Snapdragon 805 quad-core processor en een 16 megapixel camera heeft de HTC One M9 specificaties die er zeer belovend uitzien. Vooral de camera is in dit geval een grote verandering: de HTC One M8 had immers die zogenaamde UltraPixel camera, maar de kwaliteit van de foto’s vielen tegen (net zoals bij de andere vlaggenschepen van HTC). Met deze camera kan er zowaar een einde komen aan de slechte(re) fotokwaliteit van de HTC smartphones. Daarnaast werkte HTC eerder nauw samen met Beats, echter, sinds dat bedrijf opgekocht is door Apple moet HTC een andere partner voor de speakers vinden. De keuze is daarbij gevallen op Bose, daar mogen we dus ook wel wat van verwachten!

Ook meldt een Chinese bron dat HTC iets gaat doen met een One M9 Prime. Afgelopen jaar hebben we gehoord van de HTC One M8 Prime, maar daar is uiteindelijk niks van terecht gekomen. Bij de M8 Prime ging men ervan uit dat het scherm en de resolutie veranderde. Wat de M9 Prime echter in moet houden, is lastig te zeggen. De specificaties van de HTC One M9 zien er namelijk al op zijn best uit. Wellicht dat er 1 GB RAM bijkomt, maar dat zal het dan wel zijn qua verbeterpunten. We zien het niet gebeuren dat HTC voor 1 extra GB aan werkgeheugen een extra smartphone uitbrengt, en verwachten daarom ook weinig van een Prime versie van de One M9.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x