Sony Xperia Z4 specificaties en afbeeldingen lekken uit

Xperia-Z4-1-300

Volgens een anonieme bron die Phone Arena getipt heeft, zal Sony de Sony Xperia Z4 een 5,4 inch QHD scherm meegeven, met 4 GB RAM en een Snapdragon 805 processor! Deze bron weet ook te melden dat Sony de Xperia Z4 al op 5 januari 2015 (tijdens het de CES beurs in Las Vegas) aan zal kondigen.

Het scherm zal dus 5,4 inch worden, en niet 5,5 inch zoals eerder gezegd werd, en ook een QHD resolutie krijgen waarmee steeds meer vlaggenschepen mee uitgerust worden. Opnieuw zal de Xperia smartphone gebruik maken van de Triluminos techniek voor het scherm, waarbij uit een vorige test van de Xperia Z3 ontzettend goede resultaten naar voren kwamen.

Als processor zal de Sony Xperia Z4 de quad-core Snapdragon 805 meekrijgen, voor de Snapdragon 810 komt de smartphone namelijk nog te vroeg uit. Deze processor maakt gebruik van de 64-bit architectuur, en samen met Android 5.0 Lollipop en de 4 GB RAM kunnen die perfect samenwerken. Hierdoor lijkt de smartphone een erg krachtig toestel te worden, maar misschien heeft dit wel een negatief effect op de prijs.

Daarnaast wordt ook de camera door Sony onder handen genomen. Hoewel de camera op de achterkant nog een 20,7 megapixel resolutie houdt, zal de sensor verbeterd worden en wordt er een extra lens geplaatst voor het beter opvangen van licht. De frontcamera resolutie gaat wel omhoog, van 2,2 naar 4,8 megapixels. Verder zal de batterij een capaciteit van 3420 mAh krijgen.

Uiteraard wordt de Sony Xperia Z4 met Android 5.0 Lollipop verwacht, en zal hij ruim een maand of twee maanden na de aankondiging gekocht kunnen worden. Verwacht het toestel dus eind februari of begin maart in de winkels.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x