Nieuwe Samsung Galaxy Note variant duikt op

Samsung staat erom bekend dat ze van hun modellen vele variaties uitbrengen. Zo bestaan er van de Samsung Galaxy S5 bijvoorbeeld een mini versie (Galaxy S5 mini), een camera versie (Galaxy K Zoom) en een variant die beter tegen een stootje en water kan (Galaxy S5 Active).

Bij de Galaxy Note 3 van vorig jaar, kwam er uiteindelijk ook een variant uit: de Note 3 Neo. De Samsung Galaxy Note 4 (van dit jaar) heeft ook wel iets wat lijkt op een variant, maar eigenlijk toch een totaal ander product is: de Galaxy Note Edge. Toch kan verwacht worden dat de Galaxy Note familie binnenkort nog een uitbreiding krijgt.

Op de import/export website Zauba hebben we namelijk een toestel gevonden die het toestelnummer SM-N916S met zich meedraagt. Gezien de serienummers van de Galaxy Note 4 (SM-N910) en de Galaxy Note Edge (SM-N915), zal dit nieuwe toestel wel iets te maken hebben met de Galaxy Note familie. Wel staat er achter het serienummer nog KOR, wat duidt op een toestel gemaakt voor Korea. Wat voor een smartphone dit precies is, en of hij ook buiten Korea verkocht zal gaan worden, moet nog maar blijken.

SM-N916S

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x