Nieuwe, verbeterde camera’s voor nieuwe iPhone

iphone-dual-lens

De laatste jaren kwamen allerlei fabrikanten met camera’s op de smartphone met steeds meer megapixels. Zo zitten er in de smartphones van Sony al enige tijd een 20,7 megapixel camera, en blijft Samsung met 16 megapixels ook zeker niet achter. Eigenlijk de enige fabrikant die op het gebied van megapixels achterblijft, is Apple. Toch wordt de camera van de iPhone vaak aangewezen als een van de beste op de markt. Geen reden om de camera dan te veranderen, toch?

Toch zal Apple het een en het ander willen veranderen aan de camera, waardoor alles (hopelijk) nog beter zal worden dan het al is. Volgens analist John Gruber zou Apple overwegen om een nieuwe dual-lens camera systeem te gaan gebruiken. Hoewel dit een gerucht is van de analist die zelf zegt dat hij het via-via hoorde, kan het goed zijn dat Apple inderdaad een nieuwe camera wil maken.

Een aantal maanden geleden heeft Apple namelijk een patent ingediend bij het Amerikaanse USPTO, die een geavanceerd systeem laat zien voor de camera. Hierdoor zou een grotere lens in de behuizing van de iPhone moeten passen. In hoeverre dit een beter beeld oplevert en of Apple daadwerkelijk van plan is om de nieuwe camera al in de volgende iPhone te implanteren, moet nog maar blijken in de komende maanden.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x