Actie: 50 euro cashback voor de LG G3

LG-G3-cashback

Als je van plan bent om een smartphone te kopen en daarbij bijvoorbeeld twijfelt aan de LG G3 dan is dit het moment om hem te kopen. LG heeft namelijk een actie voor de G3: koop een LG G3 (los of met abonnement) en krijgt 50 euro cashback!

Voorwaarden cashback actie

Bij zo’n cashback actie zijn er natuurlijk altijd enkele voorwaarden. Zo moet je de LG G3 kopen tussen 1 november en 30 november 2014 gekocht hebben, checken of de webshop waar je de LG G3 koopt meedoet aan de actie en dat je foto’s hebt van het IMEI nummer en de bon (bewijs van aankoop). Deze actie geldt overigens voor iedereen in Nederland als in België. Kijk op de website van LG voor meer informatie.

LG G3 smartphone

Even ter opheldering: de LG G3 is het vlaggenschip van LG in 2014. Deze smartphone kwam als eerste op de markt met een scherm van geweldig hoge resolutie: 2560 x 1440 pixels op een 5,5 inch scherm. De toegevoegde waarde van deze resolutie is nog niet helemaal bewezen, op normale kijkafstand is het verschil met Full HD namelijk nauwelijks te zien, maar dat maakt het niet minder tof. Ondanks het grote scherm weet LG de G3 erg klein te houden. Met een lengte van 146,3 millimeter is hij bijvoorbeeld kleiner dan de HTC One M8 die een scherm van 5 inch heeft. In andere woorden, de bezels zijn erg dun bij de G3. Verdere specificaties zijn een quad-core Snapdragon 801 processor geklokt op 2,5 GHz met 16 GB interne opslag en 2 GB RAM. Verder heeft het toestel een 13 megapixel camera achter en een 2,1 megapixel selfiecamera.

Doe er dus nog snel je voordeel mee als je onlangs deze smartphone gekocht hebt, of van plan bent om hem te gaan kopen!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x