Recordaantal smartphones verkocht door LG

LG-Lifes-Good

Voor het eerst in vijf jaar heeft LG weer eens meer telefoons weten te verkopen. Vanaf 2009 zat er een dalende lijn in de smartphone verkopen van het bedrijf, maar dit jaar hebben ze een recordaantal van 16,8 miljoen smartphones verkocht in het afgelopen kwartaal. Dit is maar liefst een groei van 40% ten opzichte van hetzelfde kwartaal van afgelopen jaar en een groei van 16% vergeleken met het tweede kwartaal van 2014. Ook boeken ze met 163 miljoen dollar weer eens goede winst.

Dit alles is voor een groot deel te danken aan de LG G3 en de overige smartphones in deze G-serie, maar ook zeker aan de wat goedkopere smartphones in de L-serie van het bedrijf zoals de LG L70.

En de verwachtingen zien er rooskleurig uit voor het bedrijf. LG lijkt namelijk terug te zijn op de smartphone markt in zowel het hogere als het lagere segment, en de komende smartphones die van het bedrijf verwacht worden, gaan waarschijnlijk ook populair worden. Dit begon namelijk allemaal al een tijdje terug met de introductie van de G2 (halverwege 2013) en lijkt nu goed zijn vruchten af te werpen!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x