Motorola open over Android Lollipop update

android-50-heet-lollipop

Motorola is altijd al snel en duidelijk geweest als het gaat om uitbrengen van een nieuwe Android update. Bij Android Lollipop is dat gelukkig ook precies het geval. Op een aparte website wordt precies aangegeven welke Motorola smartphones de update kunnen verwachten!

Verwacht in ieder geval dat je heel erg snel de update naar Lollipop krijgt als je een Motorola smartphone bezitter bent. Bij de laatste update, Android 4.4, kregen sommige telefoons van Motorola namelijk de update eerder binnen dan enkele Nexus toestellen. En Nexus wordt in principe altijd meteen geüpdatet omdat die geen speciale skins hebben van hun fabrikanten. De smartphones van Motorola hebben dat wel, maar niet zo veel als andere fabrikanten dat doen. Daarom kunnen zij snel de update doorsturen.

Als je op de speciale website van Motorola kijkt voor de updates, dat zie je dat de toestellen die dit jaar uit zijn gekomen, Moto G, Moto X en de Moto E, Lollipop kunnen verwachten en dat de wat oudere DROID-phones ook nog de update binnen zullen krijgen. Mocht je een andere smartphone van Motorola hebben, check dan even de website en zie of jij ook de update ontvangt.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x