Huawei komt met nieuw merk Honor

huawei-honor-6-smartphone

Huawei wil zich beter manifesteren op de Europese markt. Hiervoor hebben ze gekozen om een nieuwe dochteronderneming te lanceren onder de naam Honor. De Honor smartphones zullen bestaan uit high-end telefoons voor lagere prijzen á la Xiaomi maar dan in Europa.

De Honor 6 is de eerste smartphone die onder de nieuwe naam uitgebracht gaat worden en die is vanaf vandaag (29 oktober) te koop op Bol.com waarna andere webshops zullen volgen. En het blijft bij webshops, Huawei wil namelijk het merk Honor op jongeren richten en wil daarmee alleen online actief zijn. Hierdoor zullen de kosten voor Huawei en Honor lager zijn, en kunnen daardoor de smartphones voor een lagere prijs aangeboden worden. Ook zal Honor geen reclame maken via radio, tv of op een andere offline manier. Alleen online zal je Honor dus tegen gaan komen.

Met de Honor 6 willen Huawei en Honor dus de eerste stap zetten. Deze smartphone zal verkrijgbaar zijn voor 299 euro en goede specificaties hebben:

– Full HD (1920 x 1080 pixels) 5,0 inch scherm
– 1,3 GHz octa-core processor
– 3 GB RAM
– 16 GB interne opslag met microSD ondersteuning
– 3100 mAh batterij
– 13 megapixel camera achter, 5 megapixel camera voor
– 4G+ ondersteuning

Voor 300 euro heb je dus een smartphone die op papier er erg goed uitziet en zeker kan concurreren met smartphones die voor een vergelijkbare prijs te koop zijn, en misschien wel met telefoons die tot wel 2x duurder zijn. Daarmee is de Honor 6 wel een hele interessante smartphone.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x