HTC verandert naamgeving: geen HTC One M9?

HTC-One-M9-concept

Van HTC wordt begin 2015 weer een nieuwe high-end smartphone verwacht. Na de HTC One M7 in 2013 en de HTC One M8 in 2014 zou een logische naam de HTC One M9 zijn, toch?

@upleaks denkt hier anders over te weten. Volgens deze Twitterleaker zal HTC niet langer meer een getal achter de M geven als naam voor een smartphone, maar gaan ze een andere richting op. Wat die richting is, is helaas niet bekend, dus eigenlijk schieten we er niet zoveel mee op.

Toch lijkt dit niet heel onredelijk. HTC heeft namelijk bij de Desire smartphones ook altijd een nummer meegegeven (HTC Desire 820, HTC Desire 816 etc.) maar de onlangs aangekondigde HTC Desire EYE wijkt daar van af. Hieruit valt helaas ook nog niet een schema te ontdekken voor de nieuwe naamgeving voor het de nieuwe One smartphone.

Wat de naam dan ook moge worden, één ding lijkt op voorhand al vast te staan: het design van de nieuwe One smartphone zal weer van metaal gemaakt worden en worden begeleidt door de BoomSound speakers.
Tot er meer duidelijkheid zal komen over de naam, zullen we hem voor het gemak maar de HTC One M9 blijven noemen, wel zo makkelijk 🙂

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x