‘Screenshots tonen HTC Sense 7 op Android Lollipop’

htc-sense-7-1

Bezitters van een HTC One M8, HTC One (M7) en de HTC One Mini 2 hebben van HTC de belofte gekregen dat zij 90 dagen nadat Google de code voor Android Lollipop vrijgeeft een update naar de nieuwste versie van het besturingssysteem kunnen verwachten, mét HTC Sense 7. Van deze skin, Sense 7, zouden nu twee screenshots gepubliceerd zijn.

Heel veel verder komen we helaas nog niet met deze afbeeldingen. Ze laten enkel zien dat het inderdaad Sense 7.0 is dat op Android 5.0 draait, en eigenlijk is dat het wel. Hoe HTC bijvoorbeeld het zogenaamde Material Design vorm gaat geven, is hier nog niet te zien.

Volgens Google is deze update van het besturingssysteem de grootste in drie jaar, en er wordt dus wel wat verwacht van de fabrikanten die hun eigen skin over Android Lollipop zetten. De skins van HTC verder vaak als beste gezien, maar misschien slaan ze de plank met Material Design finaal mis, en is er een andere fabrikant die kan pronken met hun skin.

Helaas zal het nog wel even duren voordat we daar over mogen concluderen, de 90 dagen die HTC namelijk noemde, gaan volgende week pas in. Het zal dus voor de high-end smartphones van HTC minimaal tot begin 2015 duren voordat ook zij gebruik kunnen maken van Adroid Lollipop.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x