Benchmark Samsung Galaxy A7 verschijnt: 64-bit smartphone

Na de introductie van de Samsung Galaxy Alpha kwamen al snel de geruchten dat Samsung verder wilt bouwen op smartphones met een metalen (wordt vaak gezien als premium) behuizing onder de naam Galaxy A. In deze serie behoren naast de Galaxy Alpha ook de Galaxy A3, de Galaxy A5 en de Galaxy A7 waar de A3 het minst is qua specificaties en oploopt als het nummer toeneemt.

Lang werd verwacht dat de schermen voor de toestellen respectievelijk 4,5, 5 en 5,5 inch zouden zijn. Een benchmark van de Samsung Galaxy A7 lijkt dit tegen te spreken, omdat hier wordt gesproken van een 5,2 inch scherm voor de Galaxy A7. Verdere specificaties van de Galaxy A7 zijn een Full HD resolutie, 2 GB RAM, 16 GB interne opslag, een 12 megapixel camera achterop en een 4,7 megapixel camera voorop. Als processor lijkt het erop dat de Samsung Galaxy A7 gebruik gaat maken van de Snapdragon 615, een octa-core processor met 64-bit. Hierdoor zou optimaal gebruik gemaakt kunnen worden van Android Lollipop, de eerste Android versie die 64-bit processors ondersteunt.

Hoe dit toestel er precies uit gaat zien, is nog onbekend, maar deze zal veel weg hebben van de Galaxy A3 en de A5, hoewel die ook nog niet officieel zijn. Wat zeker lijkt, is dat de toestellen (deels) van metaal gemaakt zijn. Prijs en release datum voor de Galaxy A7 zijn ook nog onbekend, maar die worden hopelijk snel duidelijk nu de geruchtenmolen voor deze smartphone steeds serieuzere vormen aan begint te nemen.

Galaxy-A7-benchmark

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x