Galaxy Note 4 4,5 miljoen keer verkocht in eerste maand

Een maand na de release van de Samsung Galaxy Note 4 is deze al 4,5 miljoen keer verkocht. Grote cijfers die veel fabrikanten na een aantal maanden ook hopen te halen, maar niet nieuw voor Samsung. Zo werd de Galaxy Note 3 in de eerste maand al 5 miljoen keer verkocht.

De Note 4 lijkt dus iets minder goed te presteren dan zijn voorganger, maar de Note 3 werd na de introductie al in meer landen verkocht dan waar de Note 4 nu in verkocht wordt. Zo moet Nederland nog steeds even wachten tot de Galaxy Note 4 ook hier uitgebracht wordt (dit zal nog een week of 2 duren).

Samsung zal daarom ook wel blij zijn met deze resultaten, die moeten het bedrijf toch enigszins omhoog helpen na de tegenvallende resultaten van de eerste helft van het jaar. Als de Samsung Galaxy Note 4 ook in andere Europese landen verkocht gaat worden, dan zullen de cijfers waarschijnlijk nog een flinke boost krijgen.

Bij de Note 4 kondige Samsung ook de Samsung Galaxy Note Edge aan, een smartphone met een extra scherm op de zijkant. Hoeveel dit toestel ondertussen verkocht is, is nog niet bekend. Hij wordt helaas ook maar in enkele landen (Nederland is er tot op heden niet een van) verkocht, en de verkoopresultaten zullen hiervoor dan ook niet erg hoog zijn.

(via)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x