Android Lollipop in december naar Samsung Galaxy S5

Ook de Samsung Galaxy S5 lijkt een relatief snelle update te krijgen naar de nieuwste versie van Android, Android Lollipop. Volgens bronnen van Sammobile krijgt de Galaxy S5 ergens in december de update naar Lollipop. Een specifieke datum werd niet gegeven, dus heel veel zekerheid is er nog zeker niet.

Na Android Ice Cream Sandwich (Android 4.0) is dit de grootste update (Android 5.0). Het design is flink op de schop gegaan, nieuwe lockscreen functies zijn toegevoegd, de accuduur zou beter moeten worden en er is nu ondersteuning voor 64-bit processors. Samsung is nu nog bezig om haar eigen TouchWiz als skin te ontwikkelen voor Android Lollipop.

Sammobile heeft daar ook al de handen op gekregen, in een filmpje die Android Lollipop voor de Samsung Galaxy S5 alvast previewt:

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x