Samsung Galaxy S5 Plus volgende week te koop

Samsung-Galaxy-S5-Plus-805

De onlangs stilletjes geïntroduceerde Samsung Galaxy S5 Plus is vanaf eind oktober (dus over een weekje) verkrijbaar in Nederland. Voor 599 euro heb je in feite een Samsung Galaxy S5 (die nu verkocht wordt voor zo’n 480 euro) met een snellere processor (Snapdragon 805) en een mogelijkheid om gebruik te maken van een snellere 4G verbinding (moet je abonnement dit wel toestaan).

Deze zogenaamde 4G+ verbinding wordt in de laatste maanden van 2014 en begin 2015 door de grotere providers (KPN en Vodafone) uitgerold en is op dit moment enkel nog te gebruiken door de Galaxy S5 Plus, een Samsung Galaxy Note 4 of de Galaxy Alpha.

De vraag blijft dan of je 120 euro extra in moet leggen voor de Galaxy S5 Plus met als enige verschil de processor en typenummer. Aan de buitenkant van de smartphone zou je namelijk geen enkel verschil zien. De processor die de S5 Plus meekrijgt, is dezelfde processor die in de Galaxy Note 4 gebruikt wordt. Erg krachtig dus. Als je daadwerkelijk veel rekenkracht op je smartphone nodig hebt of wilt met als bijkomend voordeel dat je gebruik kan maken van een snellere internetverbinding, dan is de Galaxy S5 Plus een mooie smartphone. Voor het gros van de mensen zou de Galaxy S5 echter prima voldoen!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x