Verwachting Sony weer naar beneden bijgesteld

Sony-logo

Het gaat niet al te best bij Sony, en daarom stellen ze daar het aantal verwachte verkochte smartphones weer erg bij.

Eerst was het idee om tot eind maart van 2015 in totaal 50 miljoen smartphones verkocht te hebben, dit was ondertussen al bijgesteld naar 43 miljoen. Volgens The Wall Street Journal is dat getal echter binnen Sony nog een keer verlaagd met ‘enkele miljoenen’. Dit zou dus betekenen dat ze tot nu 20% mindere smartphone verkopen verwachten, en dat terwijl Sony zich juist ging focussen op de smartphonemarkt.

Wellicht dat dit inderdaad te maken heeft met de snelheid waarmee Sony nieuwe high-end smartphones op de markt bracht. De Xperia Z2 en de Xperia Z3 kwamen immers erg snel achter elkaar op de markt. Sony heeft al aangekondigd dat ze dit op een lagere snelheid gaan doen, en misschien zullen ze hierdoor meer smartphones verkopen, al ligt het probleem misschien niet daar.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x