Android Lollipop update komt snel voor de Galaxy Note 4

Lollipop-Samsung-Note-4

Met de komst van een nieuwe versie van Google, Android Lollipop in dit geval, duurt het altijd een tijdje voordat de fabrikanten deze update naar hun telefoons door kunnen sturen. Dit komt omdat er een eigen skin gemaakt moet worden voor deze nieuwe versie.

Het lijkt erop dat Samsung erg snel met deze update gaat komen, op Twitter plaatsten ze namelijk een bericht dat Android Lollipop teaset voor de Galaxy Note 4. Hier is namelijk een afbeelding van de Note 4 te zien met als achtergrond allemaal lollies, dé nieuwe look van het besturingssysteem.

Als Samsung nu al wilt beweren dat de update er aan zit te komen, dan kan je hem misschien al wel voor de jaarwisseling verwachten. En dan waarschijnlijk niet alleen voor de Note 4, maar andere toestellen als de Galaxy S5 en de Galaxy Alpha kunnen dan ook zeker deze Android 5.0 update verwachten.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x