Android 5.0 Lollipop voor alle Sony Xperia Z smartphones

Sony-logo

Als je een smartphone hebt met Android als besturingssysteem hebt, dan ben je natuurlijk nu benieuwd of de nieuwste versie, Android Lollipop, ook naar jou smartphone komt. Bij de meeste smartphones is het wel duidelijk dat de nieuwe versie er gaat komen, het gaat daar dan vooral om de vlaggenschepen. Als je echter geen (nieuw) vlaggenschip hebt, dan kan de twijfel nog wel eens aanwezig zijn. Goed nieuws voor alle eigenaren van een Sony Xperia Z smartphone, Sony heeft er namelijk voor gekozen om alle modellen te voorzien van deze update. En dat is een hele lijst, dit betekent namelijk dat de volgende toestellen een update kunnen verwachten:

– Xperia Z
– Xperia ZL
– Xperia ZR
– Xperia Z Ultra
– Xperia Z1
– Xperia Z1 Compact
– Xperia Z2
– Xperia Z3
– Xperia Z3 Compact

Hiermee zal Sony dus vele klanten erg tevreden houden, zelfs dat de al verouderde Sony Xperia Z (uit 2012) een update naar Android Lollipop krijgt is verrassend te noemen.
Wanneer Sony Android 5.0 Lollipop uit zal rollen, heeft het nog niet bekend gemaakt. Ook is nog niet bekend of Sony uiteindelijk ook nog de populaire Xperia M telefoons van deze update zal voorzien.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x