‘Samsung Galaxy Note Edge is een concept telefoon’

Samsung heeft bekend gemaakt dat het maar een beperkt aantal exemplaren van de Samsung Galaxy Note Edge (die smartphone met een scherm op de zijkant) uit gaat brengen omdat het een telefoon is die bedoeld is als concept telefoon en niet bedoeld voor massaproductie zoals de Galaxy S5 en Galaxy Note 4 dat wel zijn.

Tijdens een persconferentie in Korea verteld de president van Samsung dat de Galaxy Note Edge zeer beperkt op de markt komt. De technologie voor de Note Edge is namelijk zo lastig, dat het lastig is om dit op grote schaal te doen. Hij liet ook doorschemeren dat het toestel in Korea te koop wordt, maar over andere landen zegt hij helemaal niks. Samsung Nederland heeft zelf al bevestigd dat het toestel niet naar Nederland komt, maar het zou dus ook zomaar kunnen zijn dat de Galaxy Note Edge niet buiten Korea te koop zal zijn.

Dat is dan wel eigenaardig te noemen. De Galaxy Note Edge werd namelijk samen met de Galaxy Note 4 in Berlijn aan het begin van september getoond, alsof het overal ter wereld beschikbaar zou zijn. Samsung presenteert namelijk wel eens vaker telefoons die enkel voor Korea bedoeld zijn, maar die worden dan ook in Korea aangekondigd. Daarnaast is de Note Edge ook gewoon een echte high-end smartphone met dezelfde specificaties als de Note 4, en zou die het zeker niet slecht doen qua verkoopcijfers.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x