‘iPhone 6 Plus buigt in broekzak’

Er zijn smartphones die je kan buigen of een lichte buiging hebben, maar de iPhone 6 Plus hoort daar eigenlijk niet thuis. Toch klagen al veel mensen die de iPhone 6 Plus hebben, dat hun telefoon gebogen is.

Als de 6 Plus gebogen is, dan is hij nog wel bruikbaar, maar is het scherm wel beschadigd. De reparatiekosten hiervan liggen met 297 euro wel erg hoog, en heb je dus liever niet dat je dit hoeft te repareren. Het probleem lijkt zich vooral bij de volumeknoppen te zitten. Dit probleem lijkt zich overigens alleen voor te doen bij de 6 Plus, en niet de gewone iPhone 6.

Een gebruiker op het forum van MacRumors klaagde als een van de eerste over dit probleem. Hij zij dat die de telefoon voor een lange tijd (18 uur) in zijn broekzak had zitten, en toen hij hem weer bekeek, er erg krom uitzag. Het lijkt er wel op alsof het aluminium van de iPhone 6 Plus niet sterk genoeg is voor de telefoon.

Apple heeft nog niet gereageerd op dit verhaal, maar daar zal binnenkort wel gaan gebeuren. Steeds meer mensen lijken met dit verhaal te komen, en zal dus niet incidenteel gebeuren.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x