‘Helft Apple-apparaten heeft iOS 8 als besturingssysteem’

Na de lancering van iOS 8 afgelopen week, zit dit nieuwe besturingssysteem al bijna op de helft van alle Apple apparaten. Momenteel heeft iOS 8 een marktaandeel onder de iPhones en iPads van 49%, terwijl het een dag na de release nog niet heel erg storm liep voor de nieuwe update. Waarschijnlijk zal dit dan toch gelegen hebben aan de aandacht die Apple besteed had aan het marketen van iOS 7 ten opzichte van iOS 8 voor haar gebruikers.

Hoewel iOS 8 niet heel erg verschilt van iOS 7, zijn er dus al veel mensen overgestapt. Nu heb je meer toegang tot je smartphone met een notificatiescherm. Wel is nu al redelijk bekend dat iOS 8 minder stabiel is dan iOS 7: hij crasht vaker. Waarschijnlijk komt dit doordat applicatie ontwikkelaars hun apps aan moeten passen aan het nieuwe besturingssysteem. Deze bugs zullen in de loop der tijd verholpen worden, en zal dus minder moeten crashen!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x