Ook een Samsung Galaxy A7 duikt op

Samsung lijkt een hele nieuwe weg in te slaan met een nieuwe lijn smartphone: de Galaxy Alpha (of kortweg Galaxy A) serie smartphones. Deze telefoons hebben een behuizing die (deels) gemaakt is van meer premium kwaliteiten, metaal om precies te zijn. Met de komst van de Samsung Galaxy Alpha was dit al duidelijk te zien, en zo verschenen er de afgelopen dagen nog nieuwe berichten over een Samsung Galaxy A5 met codenaam SM-A500. Ook verscheen er eerder deze dagen een benchmark van de SM-A300 (ofwel de Samsung Galaxy A3) en nu is het de beurt aan de SM-A700, de Samsung Galaxy A7.

Heel erg veel zal er nu nog niet over deze telefoon te zeggen zijn, maar hij is ons opgevallen in de database van import/export website Zauba. Eigenlijk is het enige wat zeker lijkt, is dat de telefoon ook meer van metaal gemaakt zal zijn, en dat hij misschien in een hoger segment valt dan de Galaxy A5 en A3 (A7 is immers een hoger nummer). Hopelijk is hier binnenkort ook een benchmark over te vinden, en zal er dan nog veel meer bekend worden!

SM-A700-Zauba

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x