iPhone 6 verkoopt beter dan iPhone 6 Plus

Hoewel het nog wel erg vroeg is om conclusies te trekken, de iPhone 6 en 6 Plus zijn immers een dag te koop, maar de verkoopcijfers van de iPhone 6 zijn al vele malen hoger dan die van zijn grote broer.

Blijkbaar gaan klanten die als eerste een iPhone willen hebben voor het toestel met een 4,7 inch scherm. Hier moet je natuurlijk wel rekening mee houden dat dit de mensen zijn die als eerste de smartphone willen hebben, en dat de levertijd van de iPhone 6 Plus een langere levertijd heeft dan de iPhone 6. Daarnaast is het ook nog eens zo dat de iPhone 6 Plus voor 100 euro per model meer over de toonbank gaat, maar daar zitten dan wel betere specificaties achter. Desalniettemin is het verschil nu al wel erg groot, en lijkt duidelijk te zien waar de voorkeur ligt.

Eigenlijk was dit ook wel de verwachting, phablets (want dat is de iPhone 6 Plus nou eenmaal) liggen sowieso al minder in de markt dan smartphones met scherm <5,5 inch. Volgende maand gaat ook nog de Samsung Galaxy Note 4 verkocht worden, de vergelijking tussen die twee toestellen zal een stuk interessanter gaan worden!

iphone6-verkoop

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x