Samsung SM-A500 wordt de Samsung Galaxy A5

Er lijkt inderdaad een minstens één nieuwe smartphone op de markt te komen van Samsung die in de Galaxy Alpha lijn zal vallen. Er gingen al veel geruchten over een SM-A500, en Sammobile heeft nu bewijs dat het gaat om de Samsung Galaxy A5

Dit blijkt uit een aantal foto’s waarover zij beschikken. De Galaxy Alpha lijkt dus afgekort te worden tot Galaxy A. Hoewel wel nu eigenlijk best veel weten over deze smartphone, blijft er iets mysterieus achter. Het is namelijk niet helemaal duidelijk of de Galaxy A5 wel van metaal gemaakt is, en als dat zo is, of die helemaal van metaal gemaakt is of enkel een randje zoals bij de Galaxy Alpha en de Galaxy Note 4 het geval is.

Een bron zegt tegen Sammobile dat de achterkant koud aanvoelt, net als metaal, maar dat het verder niet veel weg heeft van metaal. Misschien heeft Samsung wel iets gevonden wat erg lijkt op metaal, maar wat beter en goedkoper is. Zo heeft LG bij de LG G3 ook een ‘metalen behuizing’ die niet helemaal van metaal is, maar een mix tussen plastic en metaal.

De Samsung Galaxy A5 krijgt een 5 inch scherm met een magere 720p resolutie, een Snapdragon 400 of 410 processor, 16 GB uitbreidbaar geheugen en een camera met 13 megapixels aan de achterkant en 5 megapixels aan de voorkant. De batterij heeft een capaciteit van 2330 mAh.
Of deze telefoon in Nederland op de markt komt, tegen welke prijs en wanneer is nog onbekend. Nu de geruchten zo toenemen, is het waarschijnlijk nog maar even afwachten totdat Samsung deze telefoon aan zal kondigen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x