Foto nieuwe Samsung Galaxy Alpha-serie telefoon verschijnt

Er is een afbeelding verschenen van een nieuwe smartphone van Samsung die in de Galaxy Alpha-serie zou moeten verschijnen. Het gaat hier om de SM-A500, en het zou niet meer zo lang duren voordat deze aangekondigd gaat worden.

Deze smartphone dook op bij de Chinese telecomautoriteit, TENAA. Op het eerste gezicht is eigenlijk al te zien dat het gaat om een Samsung telefoon, het design kenmerkt zich namelijk erg aan eerdere Galaxy telefoons. Deze telefoon valt echter in de Galaxy Alpha lijn, en zou dus gemaakt zijn van metaal.

Verder is de telefoon niet zo heel erg speciaal, en zou die in het middensegment uitkomen. Specificaties zijn een 5 inch 720p resolutie scherm, een Snapdragon 400 processor geklokt op 1,2 GHz en een camera met 13 megapixels, wat dan wel weer veel is voor een smartphone in het middensegment.

Onbekend is wat deze SM-A500 voor naam gaat krijgen (Galaxy Alpha mini?), en wat hij gaat kosten. Daarnaast is het nog maar de vraag of hij ook in Nederland verkocht gaat worden, of dat Rusland weer als eerste de telefoon gaat verkopen, net als bij de Galaxy Alpha het geval was.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x