‘Samsung Galaxy Note Edge komt ook naar Europa’

De Samsung Galaxy Note Edge is misschien wel de beste illustratie geweest van de mogelijkheden voor smartphones. De Galaxy Note Edge is namelijk nogal anders dan de huidige smartphones, hij heeft namelijk een klein extra scherm op de zijkant. Helaas zou dit toestel niet overal beschikbaar zijn, zo ook niet in Europa.

Sammobile wist bijvoorbeeld al een lijst te publiceren waar uit blijkt samsung-galaxy-note-edge-sm-n915f-uaprofdat de Galaxy Note Edge, behalve naar Spanje, niet naar Europa komt. Op de website van Samsung is echter iets anders te vinden. Hier wordt namelijk in een UAP (User Agent Profile) het typenummer van de Galaxy Note Edge (SM-N915) genoemd inclusief de code die wel vaker gebruikt wordt voor een Samsung telefoon in Europa: F. De code is hierdoor SM-N915F en dit zou er dus op lijken dat de Note Edge ook naar Europa zal komen.

Deze SM-N915F heeft als processor een ARMv8-A architectuur. Dit betekent dat er gebruik gemaakt wordt van een 64-bit processor die bijvoorbeeld in de Galaxy Note 4 zit. Deze processor wordt echter niet in de Europese variant van de Galaxy Note 4 geplaatst.

Of hij dan uiteindelijk ook in Nederland te koop is, moet nog maar blijken. Dat het toestel naar Europa komt, betekent namelijk niet meteen dat die ook hier te koop is. Als hij naar Europa komt, dan kan je wel je geld op Duitsland zetten. Als grootste markt in Europa zullen zij zo’n toestel dan zeker wel krijgen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x