iOS 8 is vanaf 17 september beschikbaar

Zoals verwacht zal de release van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus gepaard gaan met de uitrol van iOS 8. In Amerika kan je de iPhone al vanaf 12 september pre-orderen om hem de 19e te ontvangen, en op 17 september is de uitrol van iOS 8; hét nieuwe besturingssysteem van Apple. Als je iOS 8 hebt en in bezit bent van een nieuwe iPhone, dan kan je ook al meteen gebruik maken van het betalen met de NFC chip. Hoe dat precies werkt (en of het in Nederland werkt) moet nog duidelijk worden.

Eigenlijk is het meeste van iOS 8 al bekend, Apple had dit immers bij het WWDC in juni al aangegeven. Wat wel leuk is, is dat iOS 8 voor een heleboel apparaten beschikbaar wordt gesteld. Alle iPhones vanaf iPhone 4s krijgen deze update, als ook de iPod touch 5e generatie, iPad 2, iPad Air, iPad mini, iPad mini met retina scherm en de iPad met retina scherm.

ios8-devices

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x