iPhone 6 duikt op naast de iPhone 5s

Nog iets minder dan drie dagen en dan maakt Apple dan eindelijk een einde aan al de geruchten, maar tot die tijd zal er zeker nog wel het een en het ander over de iPhone 6 verschijnen. Op een foto, gemaakt in China, is de beoogde 4,7 inch iPhone 6 te bewonderen naast de iPhone 5s.

Op de afbeelding is duidelijk te zien dat er een extra rij voor de apps komt, waardoor je dus zes rijen krijgt. Apple heeft er daarnaast voor gekozen om de vier apps horizontaal te behouden met iets meer ruimte ertussen. Door deze stand van de applicaties wordt het ook steeds aannemelijker dat de resolutie inderdaad 750 x 1334 pixels wordt.

Helaas is er nog niet met 100% zekerheid te zeggen dat dit daadwerkelijk de nieuwe iPhone 6 is, en niet een namaak. Het lijkt er echter wel heel erg op dat dit de ‘real-deal’ zou kunnen zijn.
Zoals gezegd zullen we over 3 dagen meer weten, als Apple om 19:00 Nederlandse tijd een evenement houdt waar de iPhone 6 en de iWatch verwacht worden.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x