Samsung Galaxy Note 4 officeel aangekondigd

Zoals we eigenlijk al wisten, zou de Samsung Galaxy Note 4 vandaag (3 september) aangekondigd worden. Vandaag was het dan zover, de nieuwste telefoon in de phablet serie van Samsung werd op de IFA beurs aangekondigd.

Galaxy Note 4 specificaties

De specificaties van de Galaxy Note 4 zijn zeker wel indrukwekkend te noemen. Zoals eerder al bewezen was, heeft de Note 4 inderdaad een 5,7 inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Hierdoor is het de tweede telefoon op de wereldwijde markt, na de LG G3, die een QHD resolutie heeft. Verder beschikt de Galaxy Note 4 over een Snapdragon 805 processor of een Exynos 5433 octa-core processor. Het interne geheugen bedraagt 32 GB en is uitbreidbaar en er is weer 3 GB werkgeheugen aan boord. Samsung heeft ervoor gekozen om een 3220 mAh batterij te plaatsen, wat ook wel nodig is voor het heldere scherm.

Daarnaast heeft de Samsung Galaxy Note 4 ook een paar sensoren. Hieronder vallen een vingerafdrukscanner en een hartslagmeter die wel al kennen van onder anderen de Samsung Galaxy S5. Maar Samsung komt met een nieuwe sensor voor de Galaxy Note 4, eentje waar we al eerder verhalen over hoorden: een UV-sensor. Wat deze sensor precies toevoegt aan de Note 4, is nog niet helemaal duidelijk. Dit zal wel duidelijk worden als de Note 4 te koop is.

Met metalen frame

Net als de Samsung Galaxy Alpha, heeft Samsung er ook voor gekozen om de Galaxy Note 4 uit te rusten met een metalen frame. Hierdoor wordt de telefoon wel een beetje zwaarder, maar met 176 gram is het zeker nog geen zware telefoon. Verdere afmetingen zijn 153,5 x 78,6 x 8,5 millimeter.

De Galaxy Note 4 is in vier verschillende kleuren te koop: goud, roze, zwart en wit. De adviesprijs is 799 euro.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x