Nieuwe soort smartphone: de Galaxy Note Edge

Gelukkig blijven er altijd nog verassingen bij een evenement zoals Samsung vandaag bij het IFA had. Natuurlijk hadden we de Samsung Galaxy Note 4 wel verwacht, maar Samsung had nog een verassing voor ons in petto. Ze kwamen met een telefoon die erg op de Galaxy Note 4 lijkt, maar dan met een scherm aan de zijkanten: de Samsung Galaxy Note Edge.

Het scherm van de Galaxy Note Edge is daardoor speciaal. Het formaat is 5,6 inch en de resolutie is ook QHD, maar dan nog met een extra ‘laagje’. Hierdoor is de resolutie 2560 x 1440 x 160 pixels. Onder de motorkap wordt gebruik gemaakt van een Snapdragon 805 processor geklokt op 2,7 GHz.

Foto’s kunnen gemaakt worden met een 16 megapixel en een 3,7 megapixel camera. Verder wordt de Galaxy Note Edge ook uitgerust met een S Pen die veel toevoegt aan het gebruik van de phablet.

In hoeverre het scherm aan de zijkant van een telefoon handig kan zijn, moet nog maar blijken. Als de Galaxy Note Edge te koop is, dan zullen hier vast en zeker genoeg dingen over verschijnen, en dan rapporteren wij daar ook over. Tot die tijd kan je je maar blijven afvragen of het een handige zet was van Samsung, alhoewel ze tegenwoordig wel meer producten uitbrengen om dingen te proberen (zo ook de Galaxy Alpha).

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x