Apple stuurt uitnodigingen voor 9 september: iPhone 6 aankondiging

Apple houdt officieel een evenement op 9 september, zoals al lang gedacht werd. Op deze dag zal Apple in ieder geval de iPhone 6 aankondigen met een 4,7 inch scherm, maar misschien ook nog wel de 5,5 inch variant en de iWatch, alhoewel de laatste tijd de aankondigingen van de laatste twee producten in september tegengesproken worden.

Zo zegt een andere bron uit China dat Apple alleen zou kiezen voor een iPhone 6 met een 4,7 inch model en een 8 GB versie van de iPhone 5s. De andere producten zouden later in het jaar of begin 2015 pas komen.

Over anderhalve week zal Apple dus een evenement houden, om 10:00 lokale tijd (19:00 Nederlandse tijd). Op de uitnodiging staat geschreven ‘We wish we could say more’, vrij vertaald naar ‘We hoopten meer te kunnen vertellen’, dit kan een hint zijn naar het grotere scherm voor de iPhone 6 en gezien het feit dat fabrikanten vaak een hint in zo’n uitnodiging plaatsen, is het nog altijd gissen naar de waarheid erachter.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x