Samsung Galaxy Mega 2 duikt op in benchmarks

Aanvankelijk werd gedacht dat het modelnummer SM G750H was voor de Galaxy S5 Neo, maar de (helaas gestopte) meester leaker @evleaks wist te melden dat dit om de Galaxy Mega 2 ging. Een nog groter toestel dan de Galaxy Note series.

Dit modelnummer is op de benchmark site GFXBench opgedoken, en daardoor weten we wat specificaties voor deze phablet. Zo meet het scherm 5,9 inch met een HD resolutie (1280 x 720 pixels), dit is in vergelijking tot de eerste Mega telefoon een stukje kleiner, die was nog 0,4 inch groter. Wellicht dat Samsung besefte dat dat voor een telefoon toch wel echt te groot is, en hoopt op meer verkopen als de telefoon kleiner wordt. Hij wordt aangedreven door een quad-core processor van Qualcomm met de Adreno 306 GPU. Het werkgeheugen zal 2 GB RAM bedragen en de opslag is een kleine 8GB RAM, die hopelijk dan wel uit te breiden is met een MicroSD kaart. Verder is de camera aan de achterkant een 7 megapixel camera, en de selfiecamera beschikt over 4,7 megapixels.

Wanneer de Galaxy Mega 2 zijn opwachting zal maken, is nog onduidelijk. Waarschijnlijk zal de Galaxy Note 4 eerst nog voor gaan, en zal het daarna niet heel erg lang meer duren voor deze grote phablet om aangekondigd te worden.

mega2benchmark

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x