Sony Xperia Z3 duikt weer op, geen verwijderbare batterij

De Sony Xperia Z3 wordt op 3 september (net als de Galaxy Note 4 overigens) verwacht voor de IFA beurs in Berlijn. Hoewel de telefoon toch wel een beetje in de schaduw staat van de Note 4 en de iPhone 6, is hij wel veelvuldig in het nieuws. Er zijn namelijk al een hele hoop foto’s van de Xperia Z3 gelekt, en zo nu ook weer.

Op deze foto’s wordt bevestigd dat de batterij van de Sony Xperia Z3 niet verwijderd kan worden, en dat hij dus vast gemaakt zit in de telefoon. De batterij schijnt een capaciteit te hebben van 3100 mAh.

De Xperia Z3 is de opvolger van de Xperia Z2, maar heel erg veel verschil zal er niet tussen de toestellen zitten. De nieuwe Xperia telefoon krijgt een Snapdragon 801 quad-core processor geklokt op 2,5 GHz, 3 GB RAM en een 20,7 megapixel camera. Natuurlijk is die ook water- en stofdicht zoals ondertussen elke Xperia telefoon van Sony. Het grootste verschil met zijn voorganger zal zijn dat de Sony Xperia Z3 mooi dun is, hij zou volgens bronnen maar 7 millimeter meten!

Over een week wordt de Xperia Z3 dus verwacht, samen met de Xperia Z3 compact en een nieuwe Xperia tablet.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x