Nieuwe bevestiging Samsung Galaxy Note 4 specificaties

De nieuwste phablet van Samsung in de Note-serie zit er aan te komen: de Galaxy Note 4. Voor Samsung is deze telefoon opeens heel erg belangrijk geworden. Na teleurstellende resultaten van het afgelopen jaar, moet de Galaxy Note 4 het verloren marktaandeel van Samsung (samen met de Galaxy Alpha) weer terug gaan verdienen. Dit gaat lastig worden met concurrenten als de Moto X+1, de Xperia Z3 en de iPhone 6. Desalniettemin zal Samsung een hele goede kans houden, zeker met de verwachte specificaties voor de Note 4.

We hebben vandaag een nieuwe bevestiging van de specificaties van de Samsung Galaxy Note 4 binnen gekregen: een screenshot van een benchmarktest van AnTuTu. Helaas is de afbeelding niet erg groot, maar je kan er gelukkig genoeg uit op maken.

Zo is er te zien dat het scherm van de SM N910 (wat het modelnummer is van de Galaxy Note 4) een resolutie van 1440 x 2560 pixels krijgt. Volgens de geruchten meet het scherm 5,7 inch, waarmee de pixeldichtheid boven de 500 ppi uit zou komen! Dit in combinatie met het Super AMOLED scherm van Samsung zou moeten beloven voor erg mooie beelden. Verder is er een Exynos 5433 octa-core processor te zien; ik verwacht dat deze niet in Europa uit komt, maar in Azië. In Europa zou dan waarschijnlijk een Snapdragon 805 variant gaan komen, al mag de Exynos 5433 ook best hier naar toe komen 🙂

Verder is er nog te zien dat er 3 GB RAM aan boord is, Android 4.4.4 KitKat, een 16 megapixel camera en slechts 16 GB interne opslag. Laten we hopen dat die niet voor alle Note 4 telefoons geldt, en dat hij in ieder geval uitbreidbaar is met een MicroSD kaart.

Samsung gaat de Galaxy Note 4 op 3 september aankondigen in Berlijn, voor de IFA. Dan zullen we dus meer weten welke variant naar welk werelddeel zal gaan!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x